Главная Партнеры Контакты  
Юридическая компания — «Основной закон», консультации и помощь в возвращении депозитов, защита по кредиту

ЮК
"ОСНОВНОЙ ЗАКОН"  

г. Киев, бул. Пушкина, 2а                
тел.: (044) 334-99-77                               
         (095) 407-407-3
         (096) 703-11-82

график работы: пн.- пт. с 9:00 до 18:00
          
                           

 












Рассматривается вопрос о предоставление нотариусам права выдачи извлечения из Реестра прав на недвижимое имущество.
Министерством юстиции был разработан проект Закона «О внесении изменений в некоторые Законы Украины относительно предоставления информации о государст...


Держреєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у 2014 році буде здійснюватись за новою - удосконаленою та спрощеною - процедурою.
Постанова Кабінету Міністрів "Про затвердження порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень і Порядку надання інформації з Держа...




Система Orphus


Чи небезпечна мікрохвильовка для здоров'я |

Добрий день.

Сьогодні хотілося б торкнутися питання щодо небезпеки використання мікрохвильової печі при готуванні для здоров'я людини. У мережі існує дуже багато різних думок від фахівців з приводу шкоди мікрохвильовки. Я б хотів ретельніше розібрати це питання і знайти відповіді.

Для початку трохи історії ... мікрохвильову піч винайшли в Німеччині, вченими для фашистів, щоб ті могли моментально готувати собі їжу. Але після певного періоду застосування було помічено погіршується самопочуття солдатів і керівництво наказало заборонити їх використання. Розробкою фашистів сильно зацікавилися американці, які використовували креслення для виготовлення цих пристроїв (запустили конвеєр). Також винаходом зацікавилися і радянські учение.Імі було ретельно протестовано вплив мікрохвильової печі на самопочуття людини. Після, того як експерименти показали негативні результати використання цих пристроїв на території СРСР було заборонено.

Важливо розуміти технічні складові цього пристрою, для того щоб знати як воно функціонує.

Технічні характеристики МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ

1) Металева залізна камера (тут проходить приготування продуктів харчування випромінюванням потужністю від 500 до 2500 Ватт.).

2) Випромінювач СВЧ - Магнетрон (це обладнання все ж викликає випромінювання різного ступеня потужності).

3) Трансформатор (основна його роль це харчування випромінювача магнетрона).

4) Хвилевід (завдяки йому передається випромінювання від магнетрона до металевої камери.

5) Спеціальні ланцюга управління і комутація.

6) Вентилятор (його завдання це охолодити магнетрон і провітрити камеру).

7) Спеціальний обертається столик (для обертання їжі).

8) Обладнання для керування безпекою пристрою.

Існують різні види мікрохвильових печей (в залежності від застосування). Бувають механічні м.п., м.п. на кнопках і сенсорні. Також зустрічаються тільки пристрої, які призначені для СВЧ, пристрої з функцією гриля і пристрої з функцією конвекції (спеціального нагнітання гарячого повітря в камеру мікрохвильовки).

Я пропоную ознайомиться з принципом роботи мікрохвильової печі, для того щоб розуміти які процеси відбуваються в ній при нагріванні їжі.

ПРИНЦИП РОБОТИ ПРИСТРОЇ

Магнетрон під впливом певних реакцій електричну енергію перетворює в електричне поле, яке в свою чергу змушує рухатися молекули води. Електричне поле по волноводу потрапляє в металеву робочу камеру, де проходить нагрівання продукту. Продукт в камері нагрівається по всій своїй поверхні. Такий вид нагрівання ще називається об'ємним. При процесі нагрівання продукту відбувається знищення або зміна структури його молекул.

Багато споживачів задають собі питання а чи безпечна мікрохвильова піч для здоров'я їх рідних. Давайте проаналізуємо результати досліджень які були зроблені незалежними фахівцями в різних країнах.

Швейцарський доктор Ханс Ульріх Хертел брала участь в експерименті з виявлення шкоди від приготування їжі в мікрохвильовій печі. Нею було доведено негативний вплив продуктів, які були схильні до випромінюванню СВЧ хвилями. Були відібрано кілька добровольців, які харчувалися продуктами підігрітими в СВЧ печі. Після цього у них брали аналіз крові. аналіз показав значні зміни в показниках крові (збільшилася кількість холестерину і зменшилася кількість гемоглобіну). Було доведено що такі змінені продукти харчування викликають зміни структури їжі, що негативно впливає на склад крові людини.

Відомий фахівець доктор Літа Лі довела факт витоку електромагнітного випромінювання, набагато знизивши якість продуктів. Вона створила теорію, по якій їжа після мікрохвильової печі перетворюється в небезпечну для здоров'я людини (в ній утворюються канцерогени, які викликають онкологічні захворювання).

Цікаві факти наводяться в дослідженнях російських вчених. Вони опублікували цікаве дослідження в "Atlantis Raising Educational Center", де описали ряд небезпечних явищ пов'язаних із застосуванням цього пристрою. Ними було доведено, що вся їжа, яка брала участь в експерименті змінила свою структуру і стала небезпечною для здоров'я. Проводилися дослідження на м'ясі, молоці, зернових, фруктах і овочах. Було відмічено появу канцерогенних речовин, які викликають рак.

Також, на думку російських вчених, небезпечно знаходиться поблизу працюючої мікрохвильовки, це небезпечно для людини. Відбувається порушення роботи всього організму (порушується структура клітини, змінюється склад крові, порушення роботи головного мозку). Людина стає дратівливою, втрачає енергію, відбувається занепад сил.

НЕБЕЗПЕКА ВЖИВАННЯ ЇЖІ З мікрохвильовці

1) Порушення роботи шлунково-кишкового тракту.

2) Можлива ймовірність ракових захворювань.

3) Зниження імунітету.

4) Порушується робота нервової системи.

5) Порушуються біоритми в головному мозку.

6) Страждають нирки.

7) Порушення роботи серцево-судинної системи.

8) Захворювання очей (катаракта).

9) Порушення лімфатичної системи.

10) Знижується засвоюваність вітамінів і мікроелементів організмом.

11) Ослаблення клітинної мембрани.

12) Порушується гормональний баланс.

13) Людина втрачає пам'ять.

14) Погана концентрація і емоційна нестабільність.

Вчені з усього світу продовжують сперечатися завдає або завдає шкоди мікрохвильова піч для здоров'я організму. В інтернеті багато різної інформації з цього приводу. Висновки робіть самі, шановні читачі. Хотів би поділитися таким цікавим відео, де обговорюється ця проблема:

РЕКЛАМА

Главная Партнеры Контакты    
Cистема управления сайта от студии «АртДизайн»