Главная Партнеры Контакты  
Юридическая компания — «Основной закон», консультации и помощь в возвращении депозитов, защита по кредиту

ЮК
"ОСНОВНОЙ ЗАКОН"  

г. Киев, бул. Пушкина, 2а                
тел.: (044) 334-99-77                               
         (095) 407-407-3
         (096) 703-11-82

график работы: пн.- пт. с 9:00 до 18:00
          
                           

 












Рассматривается вопрос о предоставление нотариусам права выдачи извлечения из Реестра прав на недвижимое имущество.
Министерством юстиции был разработан проект Закона «О внесении изменений в некоторые Законы Украины относительно предоставления информации о государст...


Держреєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у 2014 році буде здійснюватись за новою - удосконаленою та спрощеною - процедурою.
Постанова Кабінету Міністрів "Про затвердження порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень і Порядку надання інформації з Держа...




Система Orphus


Vermouth

Дивно, але довгий час я не вважав вермути чимось, що гідно скрупульозного вивчення і опису в цій Енциклопедії спиртних напоїв, хоча коктейлі з вермутами у мене практично завжди були в фаворі. Поштовхом до освіження любові до вермутам стало довгоочікуване знайомство з легендарним Carpano Antica Formula.

Отже, коротко, вермути - це група аперітівних напоїв, які в загальному випадку являють собою кріплені вина, ароматизовані різноманітним рослинним сировиною - травами, корінням, плодами і т.п.

Існує кілька корисних класифікацій вермутів. Перш за все, скажімо так, за кольором, виділяють:

Червоний вермут (red vermouth | vermouth rosso | vermouth rouge) - має насичений коричнево-червоний, іноді просто коричневий колір. Як правило, це солодкий вермут (але в сучасному вермутного світі бувають і сухі червоні вермути). Родоначальником стилю є Vermouth di Torino. Історично - це найстаріший тип вермуту (хоча, насправді, перші вермути вказівки на колір не мали). Незважаючи на поширену оману, основою червоного вермуту є біле вино (а не червоне!). Колір вермуту надає сировину, ну і, звичайно, карамель.

Білий вермут (white vermouth | vermouth bianco | vermouth blanc) - має колір характерний для світлого білого вина. Як правило, це солодкий вермут.

Палевий (світло-солом'яний) вермут (straw vermouth) - притягнута за вуха в колірну класифікацію категорія спеціально для сухого времута (vermouth dry). Тобто насправді, цей вермут має також світлий колір, схожий на колір білого вермуту, але цей вермут виключно сухий. Родоначальником категорії є французькі вермути.

Рожевий вермут (vermouth rose | vermouth rosato) - це рожевий вермут 8) Має, відповідно рожевий колір. Сучасний маркетинговий хід виробників вермуту, швидше за все по аналогії з рожевим вином, в тому сенсі, що раз рожеве вино є і продається, чому б не бути рожевого вермуту :)

Насправді, в світі є ще кілька кольорів вермуту - золотий, жовтогарячий ... напевно, ще якісь є кольору ще ... У будь-якому випадку, це кріплене вино ароматизоване рослинною сировиною певної солодощі (або сухості) 8)

За солодощі виділяють солодкий вермут і сухий вермут. З одного боку тут все ясно, з іншого боку є нюанс в розрізі коктейлів, особливо старовинних джерелом. Історично: солодкий вермут - це червоний італійський, сухий - це білий французький. Тобто ось тільки так і ніяк інакше.

За географічною ознакою грубо потрібно відзначити (це важливо в розрізі, знову ж таки, старовинних коктейльних манускриптів) - італійський вермут (червоний, солодкий) і французький вермут (сухий, білий). Якщо бути точніше, то є кілька найменувань контрольованих за походженням, - це, перш за все, vermouth di Torino (італійський), vermouth de Chambery (один із знаменитих французів, що дав життя солодкого білому вермуту blanco).


ЗМІСТ:
Вермути rosso:
CARPANO Antica Formula
CINZANO 1757 Vermouth Rosso

CARPANO Antica Formula
[КАРПАН Антика формула]

Країна: Італія   Виробник: F Країна: Італія
Виробник: F.lli Branca Distillerie srf., Milano
Фортеця: 16,5% vol.

Трохи історії: Історія вермутів Carpano почалася в далекому 1786 році в італійському місті Турині, де травник Антоніо Бенедетто Карпана дав початок такого явища як вермут, об'єднавши в одному напої трави, спеції і біле вино (Москатель). Передбачається також, що саме він придумав також саме слово вермут (Vermut). Спочатку даний напій замислювався як більш вишуканий конкурент місцевому червоного вина. Напій битро отримав велику популярність, магазин капрала на Пьяцца Кастелло працював цілодобово. Також Карпана набув статусу постачальника королівського двору Вітторіо Амедео III. У 1820 році племінник Антоніо Бенедетто - Джузеппе Бернардіно Карпана організував фабрику «di Liquori e Vermut Giuseppe Carpano». Сім'я Карпана управляла і успішно розвивала виробництво вермутів до початку Другої Світової Війни, коли бізнес був проданий, що однак не відбилося на традиціях виробництва вермутів. У 1982 році 50% компанії Carpano були викуплені Fratelli Branca Distillerie (проїводітелей найвідомішої Fernet Branca ), В 2001 році компанія Carpano стала повністю собственноть Fratelli Branca Distilleri, а виробництво було перенесено в Мілан. Фактично Carpano є родоначальників всього знаменитого туринського вермуту.

Офіційно: Повідомляється, що Carpano Antica Formula - це кращий в своєму роді італійський вермут. Він проводиться з білого вина - пьемонтского мускатель і ароматних вин Південної Італії. Його смак відбувається з ретельно відібраних відварів гірських трав, проте його найбільш видатною особливістю є ванільний букет, що поєднується з нотами спецій і сухофруктів, включаючи зірчастий аніс, апельсинову цедру і фініки.

На контретикетці пляшки Carpano Antica Formula вказується, що це рідкісний предмет вищої якості з унікальним букетом, який виготовляється в обмежених кількостях з навченим майстерністю, відповідно до першого і найдавнішим секретним рецептом сім'ї Карпана.

Неофіційно, але авторитетно: Carpano Antica Formula був випущений десь в 1990-х і являє собою vermouth alla vaniglia, специфічний різновид червоного вермуту зі збільшеним вмістом цукру і ванільним ароматом. Незважаючи на те, що цей вермут базується на деяких старовинних рецептах сім'ї Карпана, він не є оригінальним вермутом Carpano (прямим похідним того стародавнього Carpano Vermut все ж є Carpano Classico).

Багатьма авторитетними американськими блогерами і частково барменами Carpano Antica Formula вважається найкращим італійським вермутом в світі.

Точка зору: Carpano Antica Formula являє собою темно-коричневий напій з деяким червоним відливом (за кольором етут вермут один в один з Martini Rosso, тобто, скажімо так - колір характерний для rosso vermouth).

Запах дуже приємний, фруктів-трав'янисто-винний з додатковими нотами ванілі, цукатів.

Смак густий, з приємною об'ємної гіркуватістю, в деякому роді танін, чимось схожою на гірчинку міцного чорного чаю, основний ноти трав'янисті і цитрусові.

Дуже хороший червоний вермут. Солодкий, оксамитовий, багатий, з дуже приємною ванільною нотою в смаку. Без сумніву, варто свої 30 EUR, якщо ви любите червоні вермути і втомилися від рутини. Однак затьмарити інші червоні вермути він може тільки все тими ж 30 EUR.

Коктейль: Самим відомими коктейлями з червоним солодким вермутом (Або просто Italian vermouth) є - Negroni і Manhattan , Неперевершений результат саме Carpano Antica Formula дає в Vieux Carre .

10.02.2011

CINZANO 1757 Vermouth Rosso
[Чинзано 1757 Вермут россо]

Країна: Італія   Виробник: Davide Campari Nilano Spa (Gruppo Campari)   Фортеця: 16% vol Країна: Італія
Виробник: Davide Campari Nilano Spa (Gruppo Campari)
Фортеця: 16% vol.

Трохи історії: Повідомляється, що свій магазинчик «Майстерня цілющих еліксирів» на Віа Дора Гросса в Турині брати Карло Стефано Чинзано і Джованні Джакомо Чинзано відкрили в 1757 році. Через деякий час одна з оригінальних винних ароматичних настойок, що користується особливою популярністю у публіки, отримала назву вермут. У 1786 році сімейний бізнес Чинзано отримав нагороду Савойського Королівського Дому як кращий постачальник туринського вермуту. Таким чином, не важко помітити, що Cinzano також як і Carpano претендують на лаври творців вермуту.

Як взагалі характерно для багатьох відомих італійських алкогольних підприємств подальша історія будинку Cinzano (славівішегося не тільки своїми вермутами, а навіть більше - винами, в тому числі ігристими) - це крутий сплав інноваційного та дуже стильного маркетингу, що включає співпрацю з кращими ілюстраторами, зірками естради та кіно, спонсорство і т.д. З 1999 року бренд Cinzano належить іншому італійському алкогольному гіганту Gruppo Campari.

Офіційно: Відомо, що цей унікальний вермут випущений [не так давно, мало не на днях;)] для того щоб відсвяткувати і віддати данину поваги батькам-основателмя фірми Чинзано - Джованні Джіакомо і Карло Стефано, які почали свій бізнес в Турині в 1757 році.

Вермут Cinzano 1757 - це малосерійний, лімітований випуск, який представляє собою кельми складений бленд ароматичних інфузій, повнотіла, дуже багатий і з оксамитовим гірким фінішем.

Точка зору: Cinzano 1757 являє собою дуже темний, коричневий з ухилом в чорноту, з драматичним червоним відблиском напій. Це самий темний червоний вермут з ​​усіх, які я бачив.

Запах, скажімо так, типовий для червоного вермуту - перш за все трав'янистий, трохи винний, багатий.

Смак насичений, потужний, пряний, фруктово-трав'янистий, солодко-гіркий. Незважаючи на той факт, що останній раз я пив Cinzano Rosso багато років тому, на першому ж ковтку мене захопило ностальгією «М-м-м ... Чинзано!», І далі «але, блін, який крутий» - це була друга думка. На відміну від інших червоних вермутів, які я коли-небудь пробував, Cinzano тисяча сімсот п'ятьдесят сім має досить сильну гіркоту, причому гіркі ноти різноманітні і навіть в деякому роді викликають.

Загалом, це чудовий червоний вермут. Помірно солодкий, дуже ароматний, пряний, Ботанічне. З усіх моїх вермутів саме в ньому найкраще відчувається полинова гіркота, що надає напою певну брутальність.

Коктейль: Самим відомими коктейлями з червоним солодким вермутом (Або просто Italian vermouth) є - Negroni і Manhattan . До честі своєї, цей вермут дає чудові результати і в Negroni і в Manhattan .

18.02.2014

Ця Енциклопедія спиртних напоїв створюється мною, автором блогу Science Of Drink - Наука пити не відчуваючи спраги , На основі наявних у мене алкогольних напоїв, всі ваші побажання і питання ви можете написати в коментарі.

Якщо ви є виробником спиртного напою і хотіли б бачити його в цій Енциклопедії спиртних напоїв, то будь ласка ознайомтеся з політикою щодо зразків і, якщо ви згодні з нею, можете вислати мені зразок (попередньо узгодивши таку відсилання по електронній пошті).

Якщо на сторінці My Liquor Cabinet пляшка є, а в Енциклопедії спиртних напоїв вона не описана, то, швидше за все, у мене не дійшли руки або, можливо, це фуфел. Уточнюйте в коментарях або по електронній пошті.

Главная Партнеры Контакты    
Cистема управления сайта от студии «АртДизайн»